Maalämpö­asennukset Maalämpö­pumput ja porakaivot — koko järjestelmä avaimet käteen asennuksella

Maalämpöasennukset Oulun läänissä

Maalämmön keruupiiri

Asennamme maalämpöpumput ja -järjestelmät vuosien kokemuksella sekä uudis- että saneerauskohteisiin.

Oulu, Kokkola, Ylivieska ja kaikki siltä väliltä

Maalämmön asennusalueemme on Ylivieskasta n. 150 km säteellä. Asennus onnistuu siis esimerkiksi Oulussa tai Kokkolassa.

Pyydä maalämpö-tarjous

Helahoito™ Maalämpö – ja kaikki hoituu

Helahoito™ Maalämpö on maalämmön laajennettu avaimet-käteen -urakka. Se sisältää kaiken tarvittavan suunnittelusta, asennukseen ja työjohtoon.

Keruupiirin asennus

Yhteistyökumppanimme asentaa lämmönkeruuputkiston kohteesta riippuen joko n. 150-300 metrin syvyiseen porakaivoon tai pinta-asennuksena vaakaan noin metrin maanpinnan alapuolelle.

Tuomme keruupiirin kivijalan alta talon sisäpuolelle. Myös vaakaputken kaivuu ja kivijalan alitus kuuluu aina urakkahintaan.

Maalämpöpumpun asennus

Vanha lämmitysjärjestelmä puretaan ja kierrätetään asianmukaisesti. Asennamme tilalle maalämpöpumpun ja kytkemme sen talon lämmönjakoverkkoon – lämpöpattereihin tai lattialämmitykseen.

Urakkaan kuuluu aina myös vaadittavat sähköasennukset, jotka hoitaa luotettava yhteistyökumppanimme.

Käyttöönotto ja opastus

Käyttöönotossa säädämme lämmönjakopiirien virtaukset suunnittelmien mukaisesti ja asetamme maalämpöpumppuun kodillesi sopivat asetukset. Säätämiseen vaikuttaa mm. talon energiatehokkuus, lämmönjakomuoto ja pinta-ala.

Samalla annamme sinulle käyttöopastuksen lämpötilan sujuvaan säätämiseen.

Jälkituki ja takuu

Jälkituki on kiinteä osa Helahoito™-palvelua. Meihin voit ottaa yhteyttä aina, kun sinulla on kysyttävää maalämmön käytöstä ja säätämisestä.

Asennustyöllämme ja CTC-maalämpöpumpuilla on myös aina viiden vuoden takuu.

Miksi valita maalämpö?

  • Säästä asumiskuluissa 70 - 80%
  • Maksaa itse itsensä 5-10 vuodessa
  • Varmatoiminen ja huoltovapaa
  • Ekologinen vaihtoehto

Maalämpöpumpun toimintaperiaate on tuttu kodin kylmälaitteista, tosin maalämpö pumppaa kylmän sijasta lämpöä. Maahan asennetaan pitkä lämmönkeruuputkisto, joka luovuttaa maan lämmön maalämpöpumpulle.

Maalämmön hyötysuhde (COP-arvo) CTC-lämpöpumpuilla on n. 4,6. Eli jos kuukauden lämmityskulut on suorasähkölämmitteisessä talossa 400 euroa, sama talo lämpiää maalämmöllä jopa alle 100:lla eurolla.

Nykyaikainen maalämpö soveltuu myös pienempiin kohteisiin

Maalämpö on kannattavinta silloin, kun lämmitettävä talo on pinta-alaltaan suuri ja energiatehokkuudeltaan heikko. Nykyaikainen maalämpöpumppu on kuitenkin niin tehokas, että hankinta kannattaa jo pienempääkin kohteeseen (alle 100 m²). Ota yhteyttä niin lasketaan yhdessä kannattaako maalämpö sinun kotiisi.

Kiinnostuitko? Ota ihmeessä yhteyttä ja pyydä tarjous.