Uudisrakennusten LVI-työt Viemärit, lämmönjako, käyttövesi ja vesikalusteet avaimet-käteen -asennuksella.

Uudiskohteiden LVI-urakointia Oulun läänissä

Meiltä saat uudisrakennuksen LVI-urakoinnin avaimet-käteen -periaatteella, sovitussa aikataulussa ja vankalla ammattitaidolla.

Sopivan kokoisena yrityksenä tarjoamme sinulle joustavaa ja rehtiä palvelua. Meillä ei myyjä pääse puhumaan omiaan sillä asioit aina suoraan työtä tekevien asentajien kanssa.

Toimialueemme ulottuu Ylivieskasta n. 150 km säteelle. Hoidamme siis hommat sujuvasti esimerkiksi Oulussa tai Kokkolassa.

Haluamme tarjota sinulle mahdollisimman stressivapaan LVI-urakan. Hoidamme kirjallisesti sovitun työn aina 100%:sti – ja tietenkin ajallaan. Täydellisiä emme ole, eli virheitäkin voi joskus sattua. Reklamaatiot hoidamme kuitenkin aina ilman turhia viivytyksiä.

Helahoito™ päästää sinut helpolla

Helahoito™ on LVI-töiden avaimet-käteen -urakka, joka on tehty sinulle mahdollisimman helpoksi. Se sisältää aivan kaiken suunnittelusta käyttöönottoon. Sinun tehtäväksi jää ainostaan esittää toiveesi ja seurata kuinka työ edistyy. Me sovimme tarvittaessa aikataulut muiden urakoitsijoiden kanssa.

Voi toki tilata meiltä myös osaurakoita, esimerkiksi lattialämmitys- tai ilmanvaihtoasennuksen.
KVV- ja IV-työnjohto -palvelu on ollut suosittu rakentajien keskuudessa.

LVI-suunnittelu

Kodin LVI-suunnitelmat sinun toiveitasi kuunnellen: sadevedet ja salaojat, radon, käyttövesi ja viemärit sekä ilmanvaihto.

KVV- & IV-työnjohto ja -valvonta

Helahoito™ sisältää luonnollisesti aina rakennusvalvonnan vaatimat KVV- ja IV-työnjohdon tehtävät.

Viemärit ja käyttövesi

Ennen lattiavalua asennettavat käyttövesi- ja viemäriputket LVI-suunnitelmien mukaan. Myös seinien hanakulmarasiat kuuluvat tähän urakkaan.

Vesikiertoinen lattialämmitys

Lattialämmitysputket asennetaan lattiaeristyksen päälle ennen lattian valua. Suosimme kotimaista Primex-lattialämmitysjärjestelmää suunnitelmineen.

Ilmanvaihtojärjestelmä

Asennamme ilmanvaihtokanavat eristeineen, ilmanvaihtokoneen ja huoneventtiilit. Ilmamäärien säätö ja mittaus suoritetaan käyttöönoton yhteydessä.

Lämmitysjärjestelmä

Asennamme valitsemasi lämmitysjärjestelmän (esim. maalämpö, sähkökattila, kaukolämpö) ja kytkemme sen talon lämmönjakeluun ja käyttövesiputkiin.

LVI-kalustus

Lopuksi asennamme kaikki valitsemasi LVI-kalusteet: hanat, suihkut, wc-istuimet, kylpyammeet, jne...

Käyttöönotto ja opastus

Kun kaikki putket, laitteet ja kalusteet on asennettu, suoritamme painekokeen ja annamme sinulle käyttöopastuksen ilmanvaihto- ja lämmitysjärjestelmään.

Dokumentit ja pöytäkirjat

Luovutamme käyttöönoton yhteydessä kaikki ajantasaisesti täytetyt dokumentit ja pyötäkirjat, jotka laki ja rakennusvalvonta vaatii.

Jälkituki

Meihin voit ottaa yhteyttä aina, kun sinulla on kysyttävää lämmitysjärjestelmästä, ilmavaihdosta tai muusta urakkaamme liittyvästä asiasta.


Kiinnostuitko? Ota ihmeessä yhteyttä ja pyydä tarjous.