LVI-remontit ja huollot Käyttövesi-, lämpö-, ja ilmanvaihtoremontit. Myös pienemmät huollot ja korjaukset.

LVI- ja putkiremontit

Hoidamme omakotitalojen ja liikerakennusten LVI-remontit avaimet-käteen -periaatteella tai osaurakkana.

Meiltä saat aina rehtiä ja ennen kaikkea ammattitaitoista LVI-remonttipalvelua. Toimimme myös IV- ja KVV-työnjohtajana, jos työn laajuus sitä edellyttää.

Oulusta Kokkolaan

Toimialueemme ulottuu Ylivieskasta n. 150 km säteelle. Hoidamme siis hommat sujuvasti esimerkiksi Oulussa tai Kokkolassa.

Helahoito™ Remontti — sinulle helpompi LVI-remontti

Helahoito™ Remontti on LVI-remontoinnin laajennettu avaimet-käteen -urakka, joka on tehty sinulle mahdollisimman helpoksi. Se sisältää suunnittelun, asennuksen ja työjohdon lisäksi jälkituen. Sinun tehtäväksi jää ainostaan esittääsi toiveesi ja tarpeesi sekä seurata työn edistymistä.

Käyttövesiremontit (putkiremontti)

Kodin käyttövesiputket kannattaa uusia viimeistään 25-30 vuoden iässä, jolloin vuotoriski on jo melkoisen suuri. Ikävähennysten myötä myös vakuutusyhtiön korvausvastuu rupeaa silloin lähestymään nollaa.

Sujuva putkiremontti onnistuu pintaan-asennettavalla ruostevapaalla Uponor-komposiitti­putkella 2-5:ssä päivässä — rakenteita rikkomatta.

Voit siis asua kotona koko remontin ajan. Vesi katkaistaan vain kerran, kun vanha järjestelmä suljetaan ja uusi putkisto otetaan käyttöön.

Kysy tarjous käyttövesiremontista

Lämpöverkkoremontit

Vuosien myötä korroosio tukkii lämpö­putkiston ja tekee siitä hankalasti säädettävän. Puutteel­lisesti toimiva lämmitys­järjestelmä tuhlaa energiaa ja lisää suotta lämmitys­kustannuksia. Vanhentuneet lämpöputket ovat myös suuri vesivahinkoriski.

Lämpöremontissa vaihdetaan koko lämmön­jako­putkisto ruoste­vapaaseen komposiitti­putkeen. Putket asennetaan pintaan rakenteita rikkomatta. Suosittelemme myös lämpö­patterien vaihtoa uusiin energia­tehokkaisiin malleihin. Tarvittaessa lämmönlähde vaihdetaan esim. öljystä maalämpöön.

Lämpöremontti kestää n. 2-5 työpäivää, eikä juurikaan häiritse normaalia asumista.

Kysy tarjous lämpöverkkoremontista

Ilmanvaihtoremontit

Nykyaikaisella ilmanvaihdolla hiukan tunkkainen sisäilma vaihtuu raikkaaksi ja terveelli­semmäksi. Lisäksi nykyaikainen ilmanvaihto­koneen lämmön­talteenotto säästää huomat­tavia määriä energiaa vanhaan ilman­vaihtoon verrattuna.

Meiltä saat nykyaikaisen ilmanvaihdon urakkahinnalla ja avaimet-käteen -periaatteella. Ilmanvaihtoremontti pitää sisällään kaikki materiaalit ja työvaiheet: IV-suunnitelma, ilmanvaihtokone asennettuna, ilmanvaihto­kanavat asennettuna ja eristettynä sekä poisto- ja tuloilmapäätelaitteet tai -venttiilit asennettuna.

Asennukseen kuuluu aina myös ilmanvaihdon käyttöönottomittaus ja säätö sekä lain vaatimat mittauspöytäkirjat. Saat meiltä myös käyttö­opastuksen.

Kysy tarjous ilmanvaihtoremontista

Pienet LVI-huollot ja korjaukset

Vuotaako hana? Reistaileeko lämmitys­järjestelmä? Epäiletkö sisäilma­ongelmaa?

Me autamme ja opastamme sinua myös pienemmissä LVI-asennuksissa, -huolloissa ja -kysymyksissä. Tulemme siis vaihtamaan myös sen yksittäisen hanan.

Lyhyaikaisissa töissä toimialueemme on n. 50 km Ylivieskasta.

Ota rohkeasti yhteyttä! Soita Lasse Niemikorvelle numeroon 044 085 9261 tai lähetä tarjouspyyntö.

Kiinnostuitko? Ota ihmeessä yhteyttä ja pyydä tarjous.